+36-70-300-7660 info@rockabellabeauty.hu

Tű nélküli mezoterápia

Az előző bejegyzésben írtam Nektek az őszi- téli eljárásokról, a savas hámlasztást előtérbe helyezve.

Most valami egészen más dologról szeretnék beszámolni, a mezoterápiáról.

Manapság sokat halljuk ezt a kifejezést, de tudjuk pontosan mit jelent ez a szó? Milyen eljárás ez?

Nos lássuk csak:

Maga a szó mezoterápia:

Azaz, elektroporáció legpontosabb definíciója így szól: intradermális illetve hypodermális (szubkután) mikroinjekciós kezelések  sorozata. Aki megismerte annak nem kell magyarázni, hogy miért ez a leghatásosabb hatóanyag bejuttatási módszer az összes közül.

Szalonomban mindkét eljárást, a tűs és a tű nélküli mezoterápiás kezelést is választhatják a Vendégek.

Tű nélküli mezoterápia

A tű nélküli eljárást azoknak szoktam javasolni akik irtóznak a szurkálástól. Hiszen a mezoterápiás készülék segítségével a hatóanyag bejuttatás megoldott 100%ban. Minden esetben a nagy multú olasz Toscani cég analitikai tisztaságú és steril ampulláit használom, melyeket a készülék által keltett speciális elektromágneses hullámok segítségével -az igen vékony és finom mezoterápiás tű által, a bőr szarurétegén nyitott szúrcsatornákhoz hasonló,virtuális nyílásokat hoz létre- juttatok a bőr legmélyebb rétegeibe, így sejtszinten hasznosulhatnak mindenféle kísérő anyagok nélkül.

Azoknak akik bátrak, e két eljárás ötvözetét ajánlom, dermarollerrel vagy mezopennel érzéstelenítés után, megnyitom a bőrt, ez amúgy kollagén indukciós terápia is, hatására 400szor több kollagén termelődik a bőrben, tehát ha nem hatóanyagoznánk utána, akkor is egy remek bőrfeszesítő eljárás, csodás egységes bőrképet produkál.

Majd a következő lépésben, elektroporáció útján juttatjuk be a hatóanyagokat, attól függően, milyen bőrproblémát kezelünk aszerint választom ki, és kombinálom az ampullákat. Minden esetben kúrát javaslok, 3,6, vagy 9 alkalmat. Ez mindig a konzultáción dől el. Minden kúra  3asával fizetendő.

Ezzel az eljárással szinte minden bőrtünet kezelhető kezdve a  hidratálással ,bőrfeszesítéssel,  rozaceán át, a gyulladt aknés bőrig. A Toscaninak mindenre van megoldása. Nagyon szuper eljárás, gyönyörű látványos eredményekkel. Szívből ajánlom Mindenkinek a tű nélküli vagy a tűs mezoterápiát!

Legyen csodás napotok!

Ha szeretnél többet megtudni kezeléseimről, vagy érdekel részletesebben a mezoterápia, hívj fel bátran egyeztessünk időpontot egy konzultációra! 

Elérhetőségem: +36-70-500-1022

Sok szeretettel várlak a Rockabellabeauty dunakeszi kozmetikai szalonban.

Adri

Rockabellabeauty

Dunakeszi, Fő u. 113.

Cím

Dunakeszi, Fő u. 113.

E-mail

info@rockabellabeauty.hu

Telefon

+36-70-500-1022

Ingyenes előzetes tanácsadás

Kérdezzen bátran, kötelezettségek nélkül. Szívesen segítek szépségápolási, kozmetikai kérdésekben.

Rockabellabeauty

Köszönöm előzetes bizalmát, rövidesen keresni fogom.