+36-70-300-7660 info@rockabellabeauty.hu

Tavaszi megújulás

Végre beindult a zsongás, burjánzik az élet, véget értek a hideg, szürke, szeles napok. Bőrünk megsínylette az elmúlt időszakot, hisz a természetes A és D vitamin forrásunk, a nap sugarai most kezdenek még csak megeresődni. Itt az ideje a vitamin raktárak feltöltésének, és bőrünk regenerálásának. De mit is tegyünk? Milliószor elcsépelt, sablonná vált mondatok, úgymint igyunk sok vizet, táplálkozzunk egészségesen, mozogjunk, és fényvédőzzünk. Ugye ezeket már milliószor hallottuk? De mit tehetünk még?

1.​ Letisztítás:

Nos az első és nagyon fontos lépés a helyes arcápolás folyamatában a letisztítás. Válasszunk bőrtípusunknak megfelelő arctejet és tonikot! Ha nem vagy benne biztos mit is kéne használnod,akkor javaslom látogass meg, segítek eldönteni ezt a kérdést.

2. Peeling:

A következő a megfelelő peeling kiválasztása de erről egy külön bejegyzésben fogok Nektek írni, mert annyi féle lehetőség áll rendelkezésre, hogy könyvet lehet írni 🙂 A többféle mechanizmus szerint működő radír illetve eljárás közül én otthoni ápolásra a szemcsés radírokat szoktam ajánlani, ilyen például az Ilcsi féle Csipkebogyós-kukoricás radír. ​ Különösen a korpás szeborreás bőr finomítására alkalmas. Különleges hatóanyagai, a csipkebogyó és a kukoricadara nyugtató, tápláló és finomító hatásúvá teszik ezt a bőrradírt. A bőr jobban átjárható, a peelingezés után felvitt kozmetikumok könnyebben felszívódnak. A legfontosabb hatása a peelingnek az elhalt hámsejtek eltávolítása a bőrfelszínről, hogy a következő lépsésben végzett hidratáció során az anyagok az élő bőrbe juthassanak.

3. Hidratálás:

Eljutottunk a hidratáláshoz, ennél a résznél van lehetőségünk bejuttatni a vitamin bombánkat. Erre szuper lehetőséget kínál egy jó kis pakolás, ami gyengéd ápolást nyújt a bőrünknek.

Testünk védőköpenye a bőr, aminek állapotát számos tényező befolyásolja, pl.: szmog, a hideg-meleg váltakozása, egészségügyi problémák, de akár a menstruációs ciklus is.

Éppen ezen hatások miatt érdemes rendszeresen részt venni bőrdiagnosztikán, hogy a szakember felmérje arcbőröd aktuális állapotát és tudjon abban is segíteni, hogy milyen célzott kezelés ajánlott ahhoz, hogy arcbőröd ragyogóan szép és egészséges legyen!

A Flavonoid extra pakolás erre kínál megoldást. Az extra mennyiségű flavonoidban gazdag pakolással a bőr rugalmasságát, vérkeringését és oxigénellátását fokozhatjuk. Alga tartalmának köszönhető erőteljes antioxidáns hatása miatt kiválóan alkalmazhatjuk akár az öregedési folyamatok ellensúlyozására, akár a stressztől megviselt bőr regenerálására. A bodzabogyó, a fekete ribizli és a sárgadinnye jótékony hatásait élvezhetjük, keringésfokozó regeneráló hatásuk által.

Ha szeretne többet megtudni a tavaszi megújulás kozmetikai lehetőségeiről, hívjon fel bátran egyeztessünk időpontot egy konzultációra!  Elérhetőségem: +36-30-351-2799

Sok szeretettel várjuk a Rockabellabeauty dunakeszi kozmetikai szalonban.

Adri

Rockabellabeauty Dunakeszi

Dunakeszi, Fő u. 113.

Cím

Dunakeszi, Fő u. 115.

E-mail

info@rockabellabeauty.hu

Telefon

+36-70-500-1022

Ingyenes előzetes tanácsadás

Kérdezzen bátran, kötelezettségek nélkül. Szívesen segítek szépségápolási, kozmetikai kérdésekben.

Rockabellabeauty

Köszönöm előzetes bizalmát, rövidesen keresni fogom.