+36-70-300-7660 info@rockabellabeauty.hu
Nagy szeretettel üdvözlök minden kedves régi és leendő Vendégemet a weboldalon.

Sárempek Adrienn vagyok, 2007-ben végeztem kozmetikusként. Azon kevés emberek közé tartozom aki nem munkának éli meg ezt a csodálatos szakmát, hanem hivatásomként élvezem minden egyes percét. Elkötelezett híve vagyok a natúr kozmetikumoknak, kezeléseim során alkalmazom is őket.

Hosszú ideje szinte csak Ilcsi termékekkel dolgozom, kivéve azokat az eljárásokat amelyekre ez a termékcsalád nem biztosít készítményt.

Legfőbb célom, hogy hozzájáruljak a bőr természetes folyamatainak egyensúlyban tartásához, és legjobb tudásom szerint őrizzem annak szépségét. Ennek érdekében képzem magam mindig, hiszen ez a szakma nagyon innovatív, napi szinten vannak újdonságok. Különösen nagy hangsúlyt fektetek az elektrokozmetikai kezelésekre, mert fantasztikus eredményeket lehet elérni velük.

A nálam töltött idő alatt, minden percet tiszteletben tartva törődöm a Vendégemmel, hogy a rohanással teli életbe belecsempésszem számára a luxus érzetét, a kényeztetést, hogy egy két óra kikapcsolódás után feltöltődve térhessen vissza a napi feladatokhoz.

Weboldalamon megtalálja a legfontosabb információkat dunakeszi kozmetikai szalonom szolgáltatásairól.

Ha érdeklődik a natúr vagy elektrokozmetikai szolgáltatásaim iránt, vegye fel velem a kapcsolatot, szívesen segítek, hogy az Ön igényei alapján melyik kezelés lehet a leghatékonyabb.

A legmodernebb szépészeti kezelőgépekkel, magas szintű kozmetikai anyagokkal várok minden régi és új kedves vendégemet.

Cím

Dunakeszi, Fő u. 113.

E-mail

info@rockabellabeauty.hu

Telefon

+36-70-500-1022

Ingyenes előzetes tanácsadás

Kérdezzen bátran, kötelezettségek nélkül. Szívesen segítek szépségápolási, kozmetikai kérdésekben.

Rockabellabeauty

Köszönöm előzetes bizalmát, rövidesen keresni fogom.