+36-70-300-7660 info@rockabellabeauty.hu

Legjobb arckrém?

Sokszor kérdezitek tőlem, hogy melyik a legjobb arckrém vagy mitől jobb az a krém amivel én kezellek és esetleg ajánlok Nektek otthoni ápolásra, mint amit meg tudtok venni patikában, vagy nagyobb drogériákban.

Nos akkor most fedjük fel a különbségeket a professzionális termékek és a médiában nap mint nap reklámozott szépségipari gyártók által elérhető krémek között.

Bolti vagy professzionális krém?

Legjobban szemlélteti a különbséget egy egyszerű példa, hiszen nem csak a kozmetikai ipar, hanem például a gyógyszeriparban is vannak lakossági forgalomban lévő recept nélkül elérhető készítmények, de vannak amit csak vényre kaphat meg az ember. Na már most a két termék közötti különbség a hatóanyag mennyiségben rejlik.

Míg a recept nélkül kapható termékből ha bármennyit is beszedsz nagy eséllyel nem esik nagy bajod, viszont a recept köteles termék túladagolása súlyos következményekkel is járhat.

Hát valahogy így van ez a drogériában vásárolt és a professzionális, magas hatóanyag tartalmú krémekkel is.

Hiszen ha logikusan gondolkodunk, egy gyártó sem vállalja azt a rizikót, hogy bárki esetleg az egy hónapra való gyógyszer mennyiséget akár egy hét alatt beszedje, ehhez kell az orvos, aki eldönti mikor és mennyit kell adagolni, míg a recept nélkül megvásárolható készítményben annyira lecsökkentik az adagot, hogy senki ne árthasson magának vele ezáltal önmagukat is védve, ha ne adj isten valaki úgy dönt hogy 3 nap alatt magára keni az egy havi szemránckrémet akkor sem lesz semmi baja.

Miben segíthet a szakember?

Tehát nem állítom, hogy semmire nem jó amit a drogériákban vásárolhat magának az ember lánya, csak tudni kell, hogy semmiképpen nem tartalmaz annyi hatóanyagot, mint egy szakember által ajánlott termék, amit még a patikán sem kaphat meg az ember.

Ezekkel a termékekkel szuper módon lehet szinten tartani a felszínt, de ha problémásabb a bőröd, vagy szeretnél bőrhibákat korrigálni, feszesíteni és tartós eredményt elérni, arra nem lesznek elegendőek.

Inkább keress fel szakembert, aki egy konzultáció keretében alapos bőr diagnosztika után a számodra legideálisabb készítményt fogja javasolni.

Nem kell azt gondolni, hogy ezek a termékek lényegesen drágábbak bolti társaiknál, sőt mivel nem kell ugyanazt a mennyiséget elhasználni belőlük hiszen a magasabb hatóanyag gazdaságosabb felhasználást tesz lehetővé, így teljesen elérhető áron lehet hozzájutni. Ha úgy döntenél, hogy szeretnél pontosabb képet kapni róla mi az ami Neked, a bőrtípusodnak személyre szabottan ajánlott, mi lehet Neked a legjobb arckrém vagy egyéb krém, hívj fel bátran egyeztessünk időpontot egy konzultációra!  Elérhetőségem: +36-70-500-1022

Sok szeretettel várlak a Rockabellabeauty dunakeszi kozmetikai szalonban.

Adri

Rockabellabeauty

Dunakeszi, Fő u. 113.

Cím

Dunakeszi, Fő u. 113.

E-mail

info@rockabellabeauty.hu

Telefon

+36-70-500-1022

Ingyenes előzetes tanácsadás

Kérdezzen bátran, kötelezettségek nélkül. Szívesen segítek szépségápolási, kozmetikai kérdésekben.

Rockabellabeauty

Köszönöm előzetes bizalmát, rövidesen keresni fogom.