+36-70-500-1022 info@rockabellabeauty.hu

Kozmetikai fogfehérítés

Az ápolt fehér fogsor ma már a szépészet szerves része, elmaradhatatlan tartozéka a magabiztos megjelenésnek, eleganciának. ​Mindannyian tudjuk, hogy az embertársainkról alkotott első benyomásnak, az arc megfigyelésének milyen nagy jelentősége van az első találkozáskor. A kozmetikai fogfehérítés segít az első benyomás pozitív kialakításában is.

A stanfordi egyetem kutatócsoportja szerint 5 másodperc alatt eldöntjük, hogy szimpatikus-e nekünk az illető vagy sem.

Napjainkban a külső megjelenés egyik legmeghatározóbb eleme a szép fogazat. A fejlett nyugati társadalmak jelentős részében szinte elvárás az ápolt, fehér fogsor. A stanfordi egyetem kutatásaiból az is kiderül, hogy több mint 70 %-al növeli meg nyerési esélyeinket az ápolt fehér fogsor egy állásinterjún vagy az első randevún.

Mitől színeződnek el a fogak?

● az ételekben és italokban lévő természetes és mesterséges színezőanyagok pl.
kávé, tea, vörösbor, kóla
● a dohányzás (a nikotin nagyon makacs sötét sárga elszíneződést okoz)
● a gyermekkorban szedett antibiotikumok, tetraciklinek
● az anya által a terhesség alatt szedett gyógyszerek nemkívánatos hatásai

Sokan azt gondolják, hogy a fogaik színe pusztán genetikai adottság, melyen nem lehet változtatni. Ez nem igaz, néhány kivételtől eltekintve, mindenkinél hatékony a fogfehérítés.

Természetesen mindig az egyén saját adottságaitól függően fehéredik a fog, és a fehéredés mértéke is egyéni. Kinél több, kinél kevesebb árnyalatot sikerül elérni a Kozmetikai fogfehérítési módszerrel, de minimum 6 árnyalatra így is majdnem mindig van esély. Még azokon a fogakon is tudunk világosítani melyek a gyermekkorban szedett antibiotikumok hatására szürkés-sárgás árnyalatúak, nekik kb. 5-6 fogfehérítő kezelés ajánlott.

Tudta, hogy létezik BIO fogfehérítés is?

A Smiling Planet amerikai gyártó a bio fogfehérítés területén kiválót alkotott. Kifejlesztett egy olyan bio fogfehérítő anyagot mely megfelel az Európai Unió által támasztott “natúr termék kategória” követelményeinek. A bio fogfehérítést azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik nagyon vigyáznak családjuk és saját maguk egészségére, szem előtt tartják a termékek egészséges összetételét, de szeretnének hatékony fogfehérítést.

A bio fogfehérítő anyag fő összetevői: glicerin, sodium bikarbonát , aloe vera gél, kamilla kivonat, menta olaj.

A fő hatóanyag a sodium bikarbonát, népies nevén szódabikarbóna, mely egy modern szabadalmaztatott eljárás során nyeri el semleges PH értékű, növényi enzimekből álló, átlátszó, kellemesen mentolos ízű állagát. A kamilla kivonat megelőzi a fogíny gyulladását az aloe gél a fertőtlenítésért felelős, a menta olaj pedig kiváló ízt kölcsönöz a fogfehérítő zselének.

A bio fogfehérítő anyaggal ugyanannyi árnyalatnyi fogfehéredés érhető el, mint a normál fehérítő géllel, használata azzal megegyező, az árkülönbség pedig alig több mint 10 %. A kezelés teljesen fájdalommentes. A fogak egyáltalán nem válnak érzékennyé a fogfehérítő kezelés után sem. Az eredmény megegyezik a rendelőben végzett fogfehérítés eredményével, a 3×15 perces kezelés akár 12 árnyalatnyi változást hozhat.

A kozmetikai fogfehérítés hatása alkattól és életmódtól függően 1-3 hónapig tart. A kezelés után 2-3 óráig nem szabad enni. Inni viszont sokat kell, de csak vizet szabad. 48 óráig ajánlott fehér színű ételeket és italokat fogyasztani és lehetőség szerint kerülni kell a dohányzást.

Ha szeretnél többet megtudni a kozmetikai fogfehérítés lehetőségeiről, hívj fel bátran egyeztessünk időpontot egy konzultációra!  Elérhetőségem: +36-70-500-1022

Sok szeretettel várlak a Rockabellabeauty dunakeszi kozmetikai szalonban.

Adri

Rockabellabeauty

Dunakeszi, Fő u. 115.

Cím

Dunakeszi, Fő u. 113.

E-mail

info@rockabellabeauty.hu

Telefon

+36-70-500-1022

Ingyenes előzetes tanácsadás

Kérdezzen bátran, kötelezettségek nélkül. Szívesen segítek szépségápolási, kozmetikai kérdésekben.

Rockabellabeauty

Köszönöm előzetes bizalmát, rövidesen keresni fogom.