+36-70-300-7660 info@rockabellabeauty.hu

Kedves Vendégeim!

Mint tudjátok március 16-val bezártam, nem várva a kormány tiltására, személyes döntés volt. 

De szeretném, hogy tudjátok nekem az életem a szakmám, rajongok a bőrápolás minden formájáért. Bár Ti ezt tudjátok, hiszen ezért találtunk egymásra.

Tudjátok, hogy nagyon régen elköteleződtem a natúr kozmetikumok mellett, és az Ilcsi termékcsaládot használom és Nektek is mindig szívből ajánlom otthoni ápolásra a termékeit.

Arra gondoltam, hogy minden héten egyszer, illetve ha nagyobb sikere lesz akár több alkalommal is, írok Nektek a termékekről, hogy kinek mi ajánlott, azt, hogy kell alkalmazni stb.

Én és a “home office”

Nem szeretnék liveolni, hogy hogyan tisztítsuk le arctejjel és tonikkal a bőrünket mert azt hiszem kb 235 db videó van fent a neten erről. 

Azt gondolom, Nektek ez napi rutin. Viszont! 

Többféle dolgot is tehetünk most home office-os időben amit esetleg mikor már fáradtak vagytok munka után már nem biztos, hogy van lelki ereje az ember lányának.

 Ebben szeretnélek Titeket személyre szóló tanácsokkal ellátni. Kivétel nélkül Mindenkit.

Nem kell nélkülöznötök otthon sem az Ilcsi kényeztető ápolását! Ugyanúgy tudtok tőlem rendelni krémeket, pakolásokat, mindent mint azelőtt, és ahogy megérkezett megbeszéljük mikor tudjátok átvenni. 

Ilcsi csicsókás kézápoló

Most először, szeretném a figyelmetekbe ajánlani, az Ilcsi Csicsókás kézápolóját. Most minden a fertőtlenítésről a kézmosásról szól. 

Gondolom nem vagyok egyedül a kiszáradt berepedezett bőrömmel.A csicsókának és a körömvirágnak köszönhetően,hidratálja, táplálja, nyugtatja, intenzíven regenerálja és selymesen puhává varázsolja a kínzóan száraz berepedezésre hajlamos bőrt.

Külön ajánlott még cukorbetegeknek is, hiszen őket “békeidőben” is kínozzák ezek a tünetek.

Erre tökéletes megoldás lehet!

Keressetek bátran itt vagy messengeren illetve a szokott formában sms-ben viberen! Ha tanácstalan vagy, hogy mit válassz otthoni ápolásra, segítek, beszéljünk (az nem tilos) diagnosztizáljuk együtt a bőrproblémádat! 

Míg gondolkodtam mit írjak Nektek, a gondolkodás is boldoggá tett! Nagyon hiányzik a munkám ez által Ti is Csajok! ☺❤

Vigyázzatok Magatokra! Sok szeretettel:

Adri

Elérhetőségem: +36-30-351-2799

#maradjotthon

Rockabellabeauty Dunakeszi

Dunakeszi, Fő u. 115.

ELŐZETES KRÉM IGÉNYLÉS LEHETŐSÉGE

Ha szeretnél krémet rendelni, kérem, előzetesen vedd fel velem a kapcsolatot alábbi űrlap segítségével, vagy bármelyik elérhetőségemen. A krémek speciális összetétele miatt feltétlenül szükséges előzetesen egyeztetnünk, megbeszélnünk bőrtípusod jellemzőit, hogy felelősséggel tudjam ajánlani a számodra legmegfelelőbb krém típust.

Keress bátran, ha szeretnél krémet rendelni: +36-70-500-1022

Előzetes krém igénylés

12 + 10 =

Cím

Dunakeszi, Fő u. 115.

E-mail

info@rockabellabeauty.hu

Telefon

+36-70-500-1022

Ingyenes előzetes tanácsadás

Kérdezzen bátran, kötelezettségek nélkül. Szívesen segítek szépségápolási, kozmetikai kérdésekben.

Rockabellabeauty

Köszönöm előzetes bizalmát, rövidesen keresni fogom.