+36-70-500-1022 info@rockabellabeauty.hu

Éveket fiatalodna?

Ma már ez is lehetséges!

A HIFU (Nagy Intenzitású Fókuszált Ultrahang) kezelés a kozmetika legújabb szuperfegyvere, amely évekkel fiatalítja meg a kezelt testrészeket.

Miért ereszkedik meg a bőrünk?

A SMAS a Superficial Muscular Aponeurotic System egy vékony hártya, ami az izmok fölött helyezkedik el (olyan, mint a marhahúson a vékony fehér réteg), és meglehetősen nagy súlyt tart. Ennek kontrollált thermokoagulációja erőteljes lifting hatást fejt ki, megfeszesíti a szövetalapokat, “kihúzza” az arcot.

Az arc megereszkedéséért ez a réteg felelős a legnagyobb mértékben.

A korábban elérhető hő alapú arcfiatalító eljárások egész egyszerűen nem érték el ezt a réteget. Még a lézeres kezelések sem. A SMAS rétegig csak a sebészi szike ért le mindezidáig.

A HIFU kezelés a megoldás!

A HIFU kezelés azért nyújt minden korábbinál látványosabb eredményeket, mert célzottan képes ezt az SMAS réteget kezelni és közvetlenül feszesíteni.

A HIFU egy speciális ultrahang kezelés, ahol a kezelőfej úgy lett kialakítva, hogy a belőle kilépő ultrahang hullámok egy pontban metsszék egymást, és ott az együttes hatásuk felerősödjön. Az ultrahang mechanikus rezgésbe hozza a sejteket, ami megemeli a szöveti hőmérsékletet.

Abban az apró pontban, ahol a hullámok találkoznak, a hőmérséklet igen magasra, 65-80°C köré emelkedik, és ilyen hő mellett károsodás éri a sejteket. A környező sejtek viszont épek maradnak.

Ahogy az apró sérülések a bőr mélyén elkezdenek begyógyulni, a sebgyógyulás után feszesebb, frissebb lesz a szövet. A sebgyógyulási folyamat eredménye néhány hét után már nagyon szépen látszódik.

Mit fog látni a tükörben a kezelés után?

Egy még szebb és fiatalosabb Önmaga fog szembenézni.

Kezelés után közvetlenül picit fel fog duzzadni a kezelt terület, és kipirosodik. Ez nem lesz nagyon látványos, és nem fogja akadályozni abban, hogy emberek közé menjen. Kezelés után folytathatja a napi teendőit, mintha mi sem történt volna. Néhány óra múlva a duzzanat és a pír már nem is látható.

1-2 héten belül lezajlik a sebgyógyulás, 4-6 hét múlva pedig beindul az új kollagén termelődése. 2-3 hónap után láthatja a TOP eredményeket, amik egyéntől függően kb. 1 évig (vagy akár még tovább) tartósak.

Van különbség a HIFU kezelések és gépek között?

Sajnos igen, van különbség.

Nem mindegy milyen minőségű kezelőgépet és kezelő szakembert választ!

A kezelőfej kiképzése elsődleges kérdés az eredményesség és biztonságosság szempontjából, hiszen ez határozza meg az ultrahang hullámok fókuszpontját. A kezelés akkor eredményes, ha a nagy frekvenciájú ultrahangot a mélyebb bőrrétegekben sikerül fókuszálni a bőrfelszín épségének megőrzése mellett. A fókuszpont mérete és alakja meghatározó kérdés. Minél koncentráltabb, annál eredményesebb lesz a kezelés. Az általunk használt UTIMS A1 különlegessége, hogy a fókuszpont meglehetősen határozott, és tojás alakú, ezáltal biztonságosabb, és jobbak a kezelési eredmények. Más készülékek hosszabb, vertikális alakú fókuszpontja könnyebben okoz égési sérülést, főként pl. a szemek körül.

Az általunk használt UTIMS A1 szuperior minőségű kezelőfeje szabadalmi oltalom alatt áll, hiszen

 • stabil fókuszpontot eredményez
 • maximalizálja az energia leadást
 • biztonságosabb kezeléseket tesz lehetővé
 • minimalizálja a felszínhez közeli bőrrétegek hőkárosodását

Mennyibe kerül a kezelés?

A jó kezelőgépek drágák, mert bonyolult és költséges dolog technológiailag pontos (azaz hatékony és biztonságos) kezelőfejet gyártani. Éppen ezért a jó géppel végzett kezelések nem olcsóak. A HIFU szépészeti kezelés azonban garantált eredményt kínál a magas színvonalat kereső igényes Hölgyeknek.

A Kezelés pontos árát a kezelendő terület egyeztetését követően tudjuk meghatározni.

Ha érdeklődik ez után a forradalmian új és hatékony eljárás után, vegye fel velem a kapcsolatot telefonon, vagy a mellékelt űrlapon.

Részletes árainkat itt találja: ÁRLISTA

Ha érdeklődik a HIFU fiatalító kezelés iránt, keressen minket bizalommal alábbi űrlapon vagy telefonon +36-70-500-1022

15 + 6 =

Amennyiben érdeklődik a kezelés iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot a fenti űrlap segítségével, vagy keressen alábbi lehetőségeken:

Cím

Dunakeszi, Fő u. 115.

E-mail

info@rockabellabeauty.hu

Telefon

+36-70-500-1022

Ismerje meg rendkívüli kedvezményeinket

Kedvezményeink összevonhatóak!

Dunakeszi kedvezmény

5% dunakeszi lakcímkártya bemutatása esetén

Törzsvásárló kedvezmény

5% Törzsvásárlói kártya bemutatása esetén

Barát(nő) kedvezmény

5% ha ketten jelentkeznek és jönnek el a kezelésre

Maradt még esetleg kérdése?

Fájdalmas a HIFU kezelés?
A HIFU kezelés nem túlzottan fájdalmas, de a kezelést éreznie kell. Ha nem érez semmit, akkor valószínűleg nincs meg az a hősérülés, amire szükség van az eredményekhez.
HIFU kezelések időzítése, tartóssága
Egy jó HIFU-val végzett kezelésből általában egy is elegendő. Ha az egyéni probléma miatt mégis meg kell ismételni, az új kezeléssel meg kell várni, amíg a mélyben lévő, kívülről láthatatlan sebek teljesen be nem gyógyultak (legalább negyed év). Ha egy HIFU kezelés jól sikerül, akkor az eredmények egyéntől függően kb. egy évig lesznek tartósak, így egy évnél sokkal korábban nem érdemes fenntartó kezelésre menni.

Így hát, ha valahol azt mondják Önnek, hogy kéthetente-havonta megcsinálnak egy-két kezelést, és utána félévente kell majd jönni fenntartóra, ott gond lehet. Tessék elkezdeni gyanakodni: ha ilyen sűrűn ajánlják a kezelést, az mennyire hatékony?

HIFU kezelés után a változások követése
Fontos, hogy mindig csináljon magáról képet kezelés előtt, kezelés után közvetlenül, és később hetente! Amikor kezelés után nap-mint-nap többször is a tükörbe néz, egész egyszerűen nem fogja látni magán a változást. Ugyanígy nem fogják látni azok sem, akik a közvetlen környezetébe tartoznak, és akikkel rendszeresen, napi szintet találkozik.

Ha csak a tükörre hagyatkozik, könnyen azt gondolhatja, hogy nem is volt eredményes a kezelés, fölösleges volt fizetni érte.

De ha ránéz a képekre, akkor már teljesen más lesz a véleménye, mert reális képe lesz az előtte-utána állapotról, és sokkal hitelesebben fogja látni a változást.

A szeme talán becsaphatja, de a fotók nem.

Meddig tart a kezelés hatása?
A HIFU kezelés hatása 1 évig, egyénenként ettől eltérően 1 évnél tovább is tarthat.
Mit várhat a kezelés után?
Kezelés után közvetlenül picit fel fog duzzadni a kezelt terület, és kipirosodik. Ez nem lesz nagyon látványos, és nem fogja akadályozni abban, hogy emberek közé menjen. Kezelés után folytathatja a napi teendőit, mintha mi sem történt volna. Néhány óra múlva a duzzanat és a pír már nem is látható.

A következő napokban érzékeny lehet a terület, hiszen több ezer pici, láthatatlan seb kezd egyszerre gyógyulni. Nem kell fájdalommal számolnia, nem lesz szükség fájdalomcsillapítóra, vagy borogatásra.

Bár a kezelés nem jár felszíni sérüléssel, azért ne nagyon tegye ki a kezelt területet napnak, inkább tegyen fel erős fényvédő krémet, ha kimegy a szabadba!

1-2 héten belül lezajlik a sebgyógyulás, 4-6 hét múlva pedig beindul az új kollagén termelődése. 2-3 hónap után láthatja a TOP eredményeket, amik egyéntől függően kb. 1 évig (vagy akár még tovább) tartósak.

Miért ennyire drága a HIFU kezelés?
A jó kezelőgépek drágák, mert bonyolult és költséges dolog technológiailag pontos (azaz hatékony és biztonságos) kezelőfejet gyártani. Éppen ezért a jó géppel végzett kezeléseket nem fogják tudni olcsón adni.

Amikor kuponos oldalon, vagy akár simán egy kezelőhelyen azt látja, hogy 50.000 Ft-ért megcsinálnak egy teljes arckezelést, érdemes elgondolkozni. Egy jó géppel és jó kezelőfej-véggel elvégzett HIFU kezelés önköltsége ennek a többszöröse.

Innentől két eset lehetséges: a kezelőhely vagy annyira elkötelezett a magyar hölgyek szépségéért, hogy a saját zsebéből fizeti az ő kezeléseik egy részét, vagy szerzett valahonnan egy nagyon olcsó kezelőgépet, amit szintén nem véletlenül adnak annyiért.

A kezelőfejek egy bizonyos mennyiségű lövésre vannak legyártva. Ennek az az oka, hogy a fókuszpont mérete vagy alakja a lövések számával egy idő után elkezd megváltozni, és már nem olyan pontosak a kezelések. Ezért korlátozzák le a gyártók a kezelőfejeket. Sok kezelőhely azzal próbál spórolni, hogy “kikódoltatja” a kezelőfejeket, vagyis végteleníti azokat. Ezt meg lehet oldani, de tudni kell, hogy a kezelés pontossága ilyenkor már egyáltalán nem garantált.

Ha pár tízezer forintot tud rászánni az arckezelésre, akkor jobban jár, ha elmegy egy nagyon biztonságos, és szintén eredményes rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezeléssorozatra.

Ha ennél több pénzt tud szánni szépészeti céljai elérésére, akkor pedig tényleg érdemes a legjobbat választani, a valódi HIFU fiatalító kezelést.

Mi az UTIMS A1 kezelőfej különlegessége
A kezelőfej kiképzése elsődleges kérdés az eredményesség és biztonságosság szempontjából, hiszen ez határozza meg az ultrahang hullámok fókuszpontját. A kezelés akkor eredményes, ha a nagy frekvenciájú ultrahangot a mélyebb bőrrétegekben sikerül fókuszálni a bőrfelszín épségének megőrzése mellett. A fókuszpont mérete és alakja meghatározó kérdés. Minél koncentráltabb, annál eredményesebb lesz a kezelés. Az UTIMS A1 különlegessége, hogy a fókuszpont meglehetősen határozott, és tojás alakú, ezáltal biztonságosabb, és jobbak a kezelési eredmények. Más készülékek hosszabb, vertikális alakú fókuszpontja könnyebben okoz égési sérülést, főként pl. a szemek körül.
Az Utims A1 HIFU kezelés menete
A HIFU kezelés előtt a vendég egy előzetes konzultáción vesz részt, melyen teljeskörű tájékoztatást kap a kezelés menetéről és az azt megelőző és utólagos otthoni ápolásáról. Ezt követően a professzionálisan képzett szakember a megbeszéltek alapján előkészíti a vendéget a kezelésre, miután kényelembe helyezte, a megfelelő  letisztítás után és az ultrahang gél felhelyezését követően megkezdődik a kezelés 4,5mm, 3 mm és 1,5 mm mélységben a terület nagyságától függően változó időtartamban 30-120 percig.
Mikor nem alkalmazható a HIFU kezelés? (Kontraindikációk)
 • nyílt sebek a kezelt felületen
 • súlyos vagy cisztás akné a kezelési területen
 • aktív herpesz vagy más fertőzés
 • aktív vagy fém implantátumok (pl.: pacemaker vagy defibrillátor) a kezelési területen
 • mechanikai implantátumok
 • feltöltéssel kezelt bőrfelület (a kezelés óta eltelt idő figyelembe vételével)
 • mellimplantátum, mellszövet
 • keloid szövetek

Nézze meg video segítségével

Hogyan hat a HIFU szépészeti  eljárás?

Keressen minket, szívesen segítünk

5 + 10 =

Cím

2120, Dunakeszi Fő út 115.

Kapcsolat

Telefon

+36-70-500-1022

E-mail:  

info@rockabellabeauty.hu

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
Szombat: Előjegyzés alapján

Ingyenes előzetes tanácsadás

Kérdezzen bátran, kötelezettségek nélkül. Szívesen segítek szépségápolási, kozmetikai kérdésekben.

Rockabellabeauty

Köszönöm előzetes bizalmát, rövidesen keresni fogom.