+36-70-300-7660 info@rockabellabeauty.hu

Szőrtelenítés, de hogyan?

 

Itt van végre, megérkezett a várva várt TAVASZ!

Ahogy megszokhattuk, rögtön inkább nyárba hajlik. Ilyenkor mindenki őrült tempóval áll neki szépítkezni, hiszen egyre többet engednek láttatni a könnyű kis ruhák. Központi kérdés ilyenkor a szőrtelenítés.

Melyik anyagot válasszuk?

Rengeteg dolgot kínál a piac, minden elérhető a hölgyek számára. Így van ez nálam is a Rockabellában, én is többféle gyantával dolgozom, mást használok intim területre és mást a kevésbé érzékeny helyekre. Ma a cukorpasztát szeretném picit közelebb hozni számotokra.

A cukorpaszta

 

Gondolhatjátok, jaj ez uncsi már mindent tudunk róla!

De azért én mégis megpróbálkozom vele 🙂 Tudjuk, hogy a szőrzet eltávolítása már az ókorban elkezdődött vallási, esztétikai okokból. Az akkor élők mindennel próbálkoztak ami a környezetükben fellelhető volt.

A cukorpaszta különlegessége abból adódik, hogy a gyantával ellentétben, ami esetleg helytelen alkalmazás esetén bele szakítja a szőrt a tüszőbe, a paszta egy bizonyos mélységig bejut oda, körülveszi a szőrt, és tulajdonképpen kisegíti a szőrszálat a helyéről.

Ezáltal lehetővé teszi a tartósabb depilálást, a visszanövő szőrszálak pedig vékonyabbak, és nem mellesleg ritkábbak.

A gyantával ellentétben ennél az eljárásnál szinte mindegy milyen hosszú a szőr, így a nyári időszakban szuper előnyös, hiszen nem kell megvárni míg gyantázható hosszúságúra nő a szőr.

Ha Te is szeretnél egy kis tavaszi megszépülést, megújulást, sok szeretettel várlak a Rockabellabeauty dunakeszi kozmetikai szalonban.

Adri

Rockabellabeauty

Dunakeszi, Fő u. 113.

Cím

Dunakeszi, Fő u. 113.

E-mail

info@rockabellabeauty.hu

Telefon

+36-70-500-1022

Ingyenes előzetes tanácsadás

Kérdezzen bátran, kötelezettségek nélkül. Szívesen segítek szépségápolási, kozmetikai kérdésekben.

Rockabellabeauty

Köszönöm előzetes bizalmát, rövidesen keresni fogom.