+36-70-300-7660 info@rockabellabeauty.hu

Aha hámlasztó

Újra megjött az ősz, és vele együtt eljött végre az én időm is! 🙂

Számomra az egyik legizgalmasabb időszak következik a kozmiban! Regenerálás a nyári nap által károsodott bőrök kényeztetése, anti ageing minden mennyiségben. 🙂

AKCIÓK: 

Itt találja aktuális akciós ajánlatainkat.
KLIKK IDE és nézzen körül milyen kedvezményes kezeléseket ajánlunk jelenleg >>>

Aktuális akciós kezelések a Rockabellabeauty szalonban.

Nézzen körül és válasszon kedvezményes szépségkúrát.

Aki ismer az tudja ez valóban az én időszakom. Tehát eljött az ideje a picit agresszívabb erősebb behatással járó kezelés soroknak, amelyek esetleg fényérzékenyítő volta miatt tavasztól őszig kerülendőek.

Eljött az Aha hámlasztó ideje, kezdődhetnek a savas mélyhámlasztásos kúrák, de itt az ideje a dermarolleres és mezopenes kezeléseknek is.

Ejtsünk szót az AHA szuper hatásairól.

Mi az AHA?

Köznapi nyelven gyümölcssavnak hívjuk.

Ilcsi néni ezt egy szuper pakolásban kínálja nekünk. A benne lévő alma, naspolya, és citromcirok olaj segítségével a bőr újjászületik. Tulajdonképpen biológiai peeling, nagyjából minden bőrtípusra csodás hatással van. Azonnali és hosszú távú hatása is nagyon meggyőző, az Aha hámlasztó kúráknak.

Hatása:

Fellazítja és eltávolítja az elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását, belső tisztulását, ráncsimító, keringés fokozó, gyulladáscsökkentő, kollagén építő, anyagcserefokozó, javítja a bőr vízmegkötő képességét, halványítja a foltokat szeplőket. használata után elmúlik a bőr fakósága, újra élettel teli egészséges lesz.

Kinek ajánlott?

Azt szoktam mondani, hogy nagyjából mindenkinek. 🙂

Olajos, korpás szeborreás, érzékenyebb gyulladásra hajlamos, aknés, rozáceás, májfoltos, zsír- és vízhiányos, idősödő érett bőrre.

Miért ajánlott a kúra?

A mai kor egyik legjellemzőbb bőrtünete a megvastagodott szaru réteg, ami egy sor más problémát okozhat. Ezért ha nem szabadítjuk meg bőrünket ettől az vastag szarurétegtől, minden törekvésünk kudarcba fullad, hogy bármilyen hatóanyagot bejuttassunk a bőrbe.

Bármit használhatunk a legdrágább krém is hatástalanná válik.

Ezért fontos a hámlasztás, minden esetben ha bármilyen hatást el szeretnénk érni ezzel kell kezdeni bőrünk helyreállítását.

Késő ősztől kora tavaszig alkalmazom ezt a fajta eljárást, mivel fényérzékenyítő hatású kezelés.

Ha szeretnél többet megtudni őszi kezeléseimről, vagy érdekel részletesebben az Aha hámlasztó, hívj fel bátran egyeztessünk időpontot egy konzultációra!  Elérhetőségem: +36-70-500-1022

Sok szeretettel várlak a Rockabellabeauty dunakeszi kozmetikai szalonban.

Adri

Rockabellabeauty

Dunakeszi, Fő u. 113.

Cím

Dunakeszi, Fő u. 113.

E-mail

info@rockabellabeauty.hu

Telefon

+36-70-500-1022

Ingyenes előzetes tanácsadás

Kérdezzen bátran, kötelezettségek nélkül. Szívesen segítek szépségápolási, kozmetikai kérdésekben.

Rockabellabeauty

Köszönöm előzetes bizalmát, rövidesen keresni fogom.